71 99 63 84 KOLDING@LOCKED.DK

Escape Rooms

Kan dit hold undslippe i tide?

Escape Rooms Kolding

Se vores Escape Rooms

Escape Rooms Kolding
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 70% 70%
 • Teamwork: 60% 60%
Escape Rooms Kolding
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 70% 70%
 • Teamwork: 60% 60%
Escape Rooms Kolding
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 90% 90%
 • Teamwork: 80% 80%

Sværhedsgrad

Vores Escape Rooms er designet til voksne og er generelt udfordrende for selv de skarpeste hjerner! Escape Rooms er en oplagt aktivitet for både familier, venner og kollegaer. Det er desuden muligt at få ledetråde under spillet, hvilket sikrer, at alle får en god oplevelse.
s

Scare Factor

Vores Scare Factor indikerer hvor uhyggeligt et rum er. Alle vores Escape Rooms er lidt uhyggelige. Alle kan dog deltage i rum med en Scare Factor under 80%, hvorimod rum med en Scare Factor over 80% kun er for personer som kan lide gys og gru. 

Teamwork

Samarbejde er nøglen til succes og en essentielt ting i alle vores Escape Rooms. Skalaen for Teamwork indikerer i hvor høj grad samarbejde er en nødvendighed for at gennemføre rummet. Generelt er det dog således at jo bedre en gruppe er til samarbejde jo bedre klarer de sig. 
Anmeldelser
Hos Locked er vores gæsters oplevelse alfa omega. Derfor går vi meget op i at give vores gæster den bedst mulige oplevelse – hver gang! Resulteret ses i vores anmeldelser på TripAdvisor:
 • Escape Rooms Kolding  Vi var 4 som skulle prøve et rum, og det fungerede fint. Fik god instruktion fra starten, selvom det gik LIDT hurtigt! Sjov, interessant og spændende opgave. Vi måtte ha´ hjælp undervejs via walkietalkie og det fungerede også fint:-) En GOD oplevelse!!

  Escape Rooms Kolding Thorell
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  Super spændende koncept. Vi prøvede kidnapped versionen. Det sætter samarbejdet på prøve og man får en sjov oplevelse af det.

  Escape Rooms Kolding Glennie82
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  Prøvede Crime Scene uden at spoile for meget var det en super fed oplevelse. Kommer helt sikkert igen

  Escape Rooms Kolding Christian T
  9/14/2019
 • Escape Rooms Kolding  Virkelig et gennemført Escape room i Herning. Det bliver aldrig en kedelig aktivitet. Jeg elsker at man skal gennem flere rum og virkelig have tænkeren i gang. Især fed detalje i Kidnapped at man starter i håndjern!

  Escape Rooms Kolding LykkeRM
  9/21/2019

  Escape Rooms Kolding  Dejlig og sjov oplevelse. Det var udfordrende og en god teambuildingsøvelse for familien. Det kan varmt anbefales

  Escape Rooms Kolding Kaare25
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  Besøgte Locked og med mine to venner, vi er alle mellem 17 og 18. Vi havde det virkelig sjovt med rummet Kidnapped. Personalet var søde og der var god service. Locked er et besøg værd med både venner og familie.

  Escape Rooms Kolding CarlC123376
  12/03/2019
 • Escape Rooms Kolding  Vi prøvede Sabotage -Et rum inspireret af en tysk bunker under anden verdenskrig med fede effekter som gjorde, at man levede sig ind i oplevelsen. Sød service og proffessionel service af Signe og Julie, som gjorde deres bedste for at vores oplevelse blev så god...Mere

  Escape Rooms Kolding henrikt762
  12/03/2019

  Escape Rooms Kolding  Virkelig sjov og spændende oplevelse. Er meget virkeligt og det er nemt at leve sig ind i historien. Mange overraskelser undervejs, som gør det “levende” og sjovt at finde vejen frem i mysteriet. Ganske simpelt suverænt udviklet.

  Escape Rooms Kolding Birgitte J
  10/19/2019

  Escape Rooms Kolding  Vi var en flok der besøgte dem på deres åbnings aften i Randers, hvor vi før havde besøgt deres afd i Herning med succes. Det blev til en sjov time i “Crime scene” rummet, fine og logiske udfordringer, god histore og meget stemningsfyldte lokaler. Stedet...Mere

  Escape Rooms Kolding Rune_Petersen
  8/03/2019
 • Escape Rooms Kolding  Min familie og jeg havde (uden overdrivelse!!) den fedeste oplevelse i Locked - Escape Room igår. Vi bliver smidt ind i et mørkt rum, som kun er lyst op af en svag rød lampe. Vi bliver smidt i håndjern og får at vide, at vi...Mere

  Escape Rooms Kolding linemariab2018
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  Det var meget spændene og mega sjovt, vi hyggede os! Men det var utroligt svært, man skulle virkelig tænke sig om!

  Escape Rooms Kolding Laura Brun J
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  En rigtig spændende og god oplevelse med forskellige rum og meget forskellige "opgaver". En virkelig god oplevelse.

  Escape Rooms Kolding 100carstent
  9/21/2019
 • Escape Rooms Kolding  Sjovt og spændende, og det er godt organiseret. Der var også mulighed for at få tips hvis man sad fast. En rigtig god oplevelse.

  Escape Rooms Kolding Doiren
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  Bestemt ikke sidste gang vi kommer der. Godt og gennemført arrangement. Dog ikke for mindre børn. PRØV DET!!

  Escape Rooms Kolding Lenedanner
  7/22/2019

  Escape Rooms Kolding  Det er skide skægt! Muligvis det fedeste man kan lave i Herning, bare ikke lige for helt små børn ;)KÆFT DET FEDT!!

  Escape Rooms Kolding Hoeeg227
  4/07/2019
Escape Room Kolding
Locked Escape Room Kolding har tilhuse på Dalbygade 40 – som nabo til Volkerts Fylke. Locked Escape Room Koldings lokaler er meget autentiske, og indrettet som en tidslomme, der bringer den unikke “Locked-stemning” til vores gæster allerede idet døren åbnes.

Hos Locked har vi Danmarks bedste Escape Rooms (Locked Herning ligger dags dato nr. 1 på TripAdvisor (d. 4/1/2020)), og i vores fjerde afdeling i Kolding har vi sørget for at gøre vores Escape Rooms endnu federe! Besøg Locked Escape Room Kolding og oplev selv hvor vores oplevelse netop er Next Level.

Translate »