71 99 63 84 KOLDING@LOCKED.DK

Escape Rooms

Kan dit hold undslippe i tide?

Se vores Escape Rooms

OBS: Personer under 15 år skal være i følge med minimum en voksen.

Escape Rooms Kolding
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 70% 70%
 • Teamwork: 60% 60%
Escape Rooms Kolding
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 70% 70%
 • Teamwork: 60% 60%
Escape Rooms Kolding
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 90% 90%
 • Teamwork: 70% 70%
Escape Rooms Kolding
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 70% 70%
 • Teamwork: 70% 70%

Sværhedsgrad

Vores Escape Rooms er designet til voksne og er generelt udfordrende for selv de skarpeste hjerner! Escape Rooms er en oplagt aktivitet for både familier, venner og kollegaer. Det er desuden muligt at få ledetråde under spillet, hvilket sikrer, at alle får en god oplevelse.
s

Scare Factor

Vores Scare Factor indikerer hvor uhyggeligt et rum er. Alle vores Escape Rooms er lidt uhyggelige. Alle kan dog deltage i rum med en Scare Factor under 80%, hvorimod rum med en Scare Factor over 80% kun er for personer som kan lide gys og gru. 

Teamwork

Samarbejde er nøglen til succes og en essentielt ting i alle vores Escape Rooms. Skalaen for Teamwork indikerer i hvor høj grad samarbejde er en nødvendighed for at gennemføre rummet. Generelt er det dog således at jo bedre en gruppe er til samarbejde jo bedre klarer de sig. 
Anmeldelser
Hos Locked er vores gæsters oplevelse alfa omega. Derfor går vi meget op i at give vores gæster den bedst mulige oplevelse – hver gang! Resulteret ses i vores anmeldelser på TripAdvisor:
 • Escape Rooms Kolding  Vi var 4 som skulle prøve et rum, og det fungerede fint. Fik god instruktion fra starten, selvom det gik LIDT hurtigt! Sjov, interessant og spændende opgave. Vi måtte ha´ hjælp undervejs via walkietalkie og det fungerede også fint:-) En GOD oplevelse!!

  Escape Rooms Kolding Thorell
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  God oplevelse kan godt anbefales. Der var meget god service af de skønne medarbejdere Julie og Signe

  Escape Rooms Kolding H4749TIchristianr
  12/03/2019

  Escape Rooms Kolding  2 voksne og 1 barn på 12. Prøvede rummet “sabotage” - der var masser af udfordringer for hjernecellerne, de klassiske hængelåse med talkodelås pryder mange af dørerne mv. Og så er det bare med at gå i gang. Kan varmt anbefales.

  Escape Rooms Kolding PeterVallentin
  7/28/2019
 • Escape Rooms Kolding  En dejlig formiddag for hele familien Vi kan klart anbefale en tur hertil Vi prøvede “kidnapped” og alle syntes det var en fed oplevelse Vi havde vores 3 børn i alderen 10-13 år med og de er helt klar på flere besøg hos Locked ?

  Escape Rooms Kolding 809lisbethb
  12/22/2018

  Escape Rooms Kolding  Prøvede Crime Scene uden at spoile for meget var det en super fed oplevelse. Kommer helt sikkert igen

  Escape Rooms Kolding Christian T
  9/14/2019

  Escape Rooms Kolding  Vi besøgte Locked i Herning med vores teenage sønner og deres bedsteforældre og det var en kanon oplevelse. Vi blev godt instrueret inden vi blev låst inde. Vi syntes det var en vildt fed og spændende oplevelse som vi helt sikkert vil prøve igen. Det...Mere

  Escape Rooms Kolding Hoeeg75
  4/09/2019
 • Escape Rooms Kolding  Jeg kan klart anbefale Locked Herning, hvis man vil udfordres psykisk og have en spændingsfyldt aften

  Escape Rooms Kolding ollebolle17
  12/20/2018

  Escape Rooms Kolding  Det er virkelig et besøg vær. Vi skal helt sikkert ind og prøve de andre rum også. Jeg kan kun sige det ville være ærgerligt ikke at tage ind og prøve.

  Escape Rooms Kolding Ostepops
  7/26/2019

  Escape Rooms Kolding  God service, sjove gåder var i kidnapped. Var udfordrende dog spændende. Er rart at se at der i disse tider stadig er folk som sætter pris på en go omgang gåder.

  Escape Rooms Kolding 576tobiasw
  12/03/2019
 • Escape Rooms Kolding  Det var super godt, vi havde alle 3 rum, men jeg var kun i 1 af dem, kunne godt overveje at prøve de 2 andre rum. Kan anbefale det her til andre, noget andet aktivitet, hvor man skal bruge hovedet

  Escape Rooms Kolding charlottea845
  7/19/2019

  Escape Rooms Kolding  En gruppe på 5 drenge der tidligere har erfaring med puzzles blev udfordret på den bedste måde! Jeg var i hvert fald vild med det. Scenariet og den opsatte scene var virkelighedstro og indbydende. Anbefalelsesværdig, og glæder mig til at prøve de andre.

  Escape Rooms Kolding Enehasd
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  Sjovt og meget underholdende. Det var et spændende rum, mine veninder og jeg prøvede. Vil gerne komme igen.

  Escape Rooms Kolding Annemette L
  8/07/2019
 • Escape Rooms Kolding  Vi prøvede Sabotage -Et rum inspireret af en tysk bunker under anden verdenskrig med fede effekter som gjorde, at man levede sig ind i oplevelsen. Sød service og proffessionel service af Signe og Julie, som gjorde deres bedste for at vores oplevelse blev så god...Mere

  Escape Rooms Kolding henrikt762
  12/03/2019

  Escape Rooms Kolding  Det var rigtig sjovt og MEGA creepy, kan helt klart anbefales. Det var rigtig svært så man skal bare have nogle kloge hoveder med!!

  Escape Rooms Kolding Søren J
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  Vi besøgte Locked i 30 graders varme, men ikke kun derfor vi fik sved på panden. Skægt og udfordrende.

  Escape Rooms Kolding Johnny K
  7/26/2019
Escape Room Kolding
Locked Escape Room Kolding har tilhuse på Dalbygade 40 – som nabo til Volkerts Fylke. Locked Escape Room Koldings lokaler er meget autentiske, og indrettet som en tidslomme, der bringer den unikke “Locked-stemning” til vores gæster allerede idet døren åbnes.

Hos Locked har vi Danmarks bedste Escape Rooms (Locked Herning ligger dags dato nr. 1 på TripAdvisor (d. 4/1/2020)), og i vores fjerde afdeling i Kolding har vi sørget for at gøre vores Escape Rooms endnu federe! Besøg Locked Escape Room Kolding og oplev selv hvor vores oplevelse netop er Next Level.

Translate »