71 99 63 84 KOLDING@LOCKED.DK

Escape Rooms

Kan dit hold undslippe i tide?

Escape Rooms Kolding

Se vores Escape Rooms

OBS: Personer under 15 år skal være i følge med minimum en voksen.

Escape Rooms Kolding
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 70% 70%
 • Teamwork: 60% 60%
Escape Rooms Kolding
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 70% 70%
 • Teamwork: 60% 60%
Escape Rooms Kolding
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 90% 90%
 • Teamwork: 70% 70%

Sværhedsgrad

Vores Escape Rooms er designet til voksne og er generelt udfordrende for selv de skarpeste hjerner! Escape Rooms er en oplagt aktivitet for både familier, venner og kollegaer. Det er desuden muligt at få ledetråde under spillet, hvilket sikrer, at alle får en god oplevelse.
s

Scare Factor

Vores Scare Factor indikerer hvor uhyggeligt et rum er. Alle vores Escape Rooms er lidt uhyggelige. Alle kan dog deltage i rum med en Scare Factor under 80%, hvorimod rum med en Scare Factor over 80% kun er for personer som kan lide gys og gru. 

Teamwork

Samarbejde er nøglen til succes og en essentielt ting i alle vores Escape Rooms. Skalaen for Teamwork indikerer i hvor høj grad samarbejde er en nødvendighed for at gennemføre rummet. Generelt er det dog således at jo bedre en gruppe er til samarbejde jo bedre klarer de sig. 
Anmeldelser
Hos Locked er vores gæsters oplevelse alfa omega. Derfor går vi meget op i at give vores gæster den bedst mulige oplevelse – hver gang! Resulteret ses i vores anmeldelser på TripAdvisor:
 • Escape Rooms Kolding  2 voksne og 1 barn på 12. Prøvede rummet “sabotage” - der var masser af udfordringer for hjernecellerne, de klassiske hængelåse med talkodelås pryder mange af dørerne mv. Og så er det bare med at gå i gang. Kan varmt anbefales.

  Escape Rooms Kolding PeterVallentin
  7/28/2019

  Escape Rooms Kolding  Sjovt og spændende, og det er godt organiseret. Der var også mulighed for at få tips hvis man sad fast. En rigtig god oplevelse.

  Escape Rooms Kolding Doiren
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  Virkelig god og spændende oplevelse. Vi var 2 voksne og 2 teenagere. Behagelig modtagelse, introduktion og afslutning. Escape room var meget spændende og udfordrende lavet. Vi kan helt klart anbefale et besøg hos Locked Randers:-)

  Escape Rooms Kolding knudspia
  8/04/2019
 • Escape Rooms Kolding  Total fed oplevelse med både selve Locked rummet men også atmosfæren på den gamle højskole. Persionale

  Escape Rooms Kolding danieldbhe
  8/26/2019

  Escape Rooms Kolding  Super spændende koncept. Vi prøvede kidnapped versionen. Det sætter samarbejdet på prøve og man får en sjov oplevelse af det.

  Escape Rooms Kolding Glennie82
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  Levede virkelig op til mine forventninger! Super sjovt og tiden løber afsted. Den time går alt simpelthen hurtigt.

  Escape Rooms Kolding Rasmus D
  1/01/1970
 • Escape Rooms Kolding  Jeg kan klart anbefale Locked Herning, hvis man vil udfordres psykisk og have en spændingsfyldt aften

  Escape Rooms Kolding ollebolle17
  12/20/2018

  Escape Rooms Kolding  Kæmpesucces. Begge forældre og alle tre børn på 9, 13 og 16 var på hele tiden. Vi skal helt sikkert prøve de andre rum.

  Escape Rooms Kolding Esben T
  8/08/2019

  Escape Rooms Kolding  Besøgte Locked og med mine to venner, vi er alle mellem 17 og 18. Vi havde det virkelig sjovt med rummet Kidnapped. Personalet var søde og der var god service. Locked er et besøg værd med både venner og familie.

  Escape Rooms Kolding CarlC123376
  12/03/2019
 • Escape Rooms Kolding  Sjovt og meget underholdende. Det var et spændende rum, mine veninder og jeg prøvede. Vil gerne komme igen.

  Escape Rooms Kolding Annemette L
  8/07/2019

  Escape Rooms Kolding  En dejlig formiddag for hele familien Vi kan klart anbefale en tur hertil Vi prøvede “kidnapped” og alle syntes det var en fed oplevelse Vi havde vores 3 børn i alderen 10-13 år med og de er helt klar på flere besøg hos Locked ?

  Escape Rooms Kolding 809lisbethb
  12/22/2018

  Escape Rooms Kolding  Virkelig sjov og spændende oplevelse. Er meget virkeligt og det er nemt at leve sig ind i historien. Mange overraskelser undervejs, som gør det “levende” og sjovt at finde vejen frem i mysteriet. Ganske simpelt suverænt udviklet.

  Escape Rooms Kolding Birgitte J
  10/19/2019
 • Escape Rooms Kolding  Vi var 4 som skulle prøve et rum, og det fungerede fint. Fik god instruktion fra starten, selvom det gik LIDT hurtigt! Sjov, interessant og spændende opgave. Vi måtte ha´ hjælp undervejs via walkietalkie og det fungerede også fint:-) En GOD oplevelse!!

  Escape Rooms Kolding Thorell
  1/01/1970

  Escape Rooms Kolding  God service, sjove gåder var i kidnapped. Var udfordrende dog spændende. Er rart at se at der i disse tider stadig er folk som sætter pris på en go omgang gåder.

  Escape Rooms Kolding 576tobiasw
  12/03/2019

  Escape Rooms Kolding  Dejlig og sjov oplevelse. Det var udfordrende og en god teambuildingsøvelse for familien. Det kan varmt anbefales

  Escape Rooms Kolding Kaare25
  1/01/1970
Escape Room Kolding
Locked Escape Room Kolding har tilhuse på Dalbygade 40 – som nabo til Volkerts Fylke. Locked Escape Room Koldings lokaler er meget autentiske, og indrettet som en tidslomme, der bringer den unikke “Locked-stemning” til vores gæster allerede idet døren åbnes.

Hos Locked har vi Danmarks bedste Escape Rooms (Locked Herning ligger dags dato nr. 1 på TripAdvisor (d. 4/1/2020)), og i vores fjerde afdeling i Kolding har vi sørget for at gøre vores Escape Rooms endnu federe! Besøg Locked Escape Room Kolding og oplev selv hvor vores oplevelse netop er Next Level.

Translate »